Despre Noi

Despre Noi

   Cursurile noastre se desfăşoară  într-un spaţiu nou şi modern, perfect adaptat nevoilor de studiu şi  joacă, sub îndrumarea directă a personalului specializat. Garanţia eficienţei cursurilor se reflect  în vasta  experienţă în domeniul  învăţămantului  şi  al educaţiei, în dăruirea faţă de cei mici şi, mai ales, în atenţia acordată fiecărui cursant în parte.

   Orice părinte ştie cât este de important să dezvolte în mod constant potenţialul  copilului său, mai ales în timpul etapelor esenţiale ale dezvoltării acestuia. Studiul limbilor străine este una din cele mai atractive şi în acelaşi timp utile metode prin care copiii îşi pot dezvolta abilităţile. Potrivit cercetărilor în domeniu, un copil care învaţă o limbă străină va avea abilităţi analitice şi sociale superioare.  De asemenea, el îşi va dezvolta mult mai uşor capacitatea de a citi şi de a scrie şi va avea un vocabular mult mai bogat.  

   Personalul centrului nostru este dinamic şi creativ. Ei pun la dispoziţia copiilor materiale personalizate pentru fiecare grupă de vârstă, corespunzătoare nivelului de studiu al limbii germane. Materialele de predare includ atât cărţi pentru copii în limba germană, cât şi DVD-uri cu filmuleţe, desene, cântece pentru cei mici, diverse jocuri etc.

Galerie Foto

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.