Despre cursuri & inscrieri

      Centrul Hansel und Gretel organizează pe tot parcursul anului cursuri de limba germană pentru copii de la 2-14 ani. Grupele cuprind maxim 6 copii, iar modul de lucru este antrenant, interactiv, îmbinând jocul cu studiul. Procesul de învăţare devine eficient atunci când micuţul se simte în largul lui şi nu se simte constrâns.

    Pentru a avea cele mai bune rezultate, aplicăm cele mai bune metode de predare, verificate în practică şi utilizate în întreaga lume pentru predarea limbilor respective.  Metoda KIKUS este una dintre aceste metode. KIKUS este prescurtarea expresiei KINDER IN KULTUREN UND SPRACHEN (Copiii în culturi şi  în limbi). Numele metodei este legat de Dr. Edgardis Garlin şi  echipa ei din Centrul pentru multilingvismul copiilor (zkm e.v.) München, Germania. KIKUS este un program integral, care stimulează şi dezvoltă multilingvismul precoce la copiii intre 3 şi 10 ani.

    Perioada preşcolară (3-7 ani) este una dintre etapele de intensă dezvoltare psihică, marcată de presiunea influenţelor sociale, culturale, ale massmediei  şi a instituţiilor unde copilul ia contact cu cerinţe multiple. Dată fiind receptarea atât de intensă la această grupă de varstă (copilul absoarbe informatiile precum un burete) învăţarea unei limbi străine este benefică şi recomandabilă. Trecerea de la modusul joacă (desenat, colorat, decupat etc.) la cel de învătat se face pe neobservate, fără ca preşcolarul să  simtă constrângerea actului didactic.

    Înscrierea se poate face telefonic sau direct la sediul nostru.

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.