Despre Noi

Despre Noi

   Bine aţi venit în sânul familiei noastre. Ataşamentul nostru faţă de copilul dumneavoastră transformă acest loc într-o casă primitoare şi călduroasă.

   Veţi găsi aici multă pasiune, plăcerea de a petrece cât mai mult timp alături de copii şi dorinţa de a-i învăţa tot ceea ce trebuie să ştie. Vom încerca să descoperim, alături de dumneavoastră, mai multe dintre calităţile copilului dumneavoastră.

   Educaţia unui copil, mai ales a unuia la o vârstă atât de fragedă, este extrem de dificilă şi necesită cunoştinţe solide despre psihologia copilului şi despre modul de lucru cu ei.

   Idealul nostru este ca dumneavoastră să fiţi satisfăcut/ă, atunci când vă vedeţi copilul râzând aşteaptându-vă  în pragul grădiniţei noastre. Mai mult, sperăm ca această bucurie să înceapă de dimineaţă, atunci când copilul abia aşteaptă să ne calce pragul.

   Misiunea fundamentală a grădiniţei  noastre este de a-i pregăti pe copii pentru viață, pentru cerințele ei existente și viitoare, de a cultiva spiritul de inițiativă, entuziasmul de a invăța, spontaneitatea, independența gândirii, motivația creativă și libertatea de exprimare.

Galerie Foto

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.